Juhlasali

Palokunnan talossa on juhlasali, jota on mahdollista vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Sali mukautuu hyvin asiakkaiden tarpeiden mukaan niin pieniin, kuin suurempiinkin juhliin ja tapahtumiin.

  • Syntymäpäivät, häät, rippijuhlat, ristiäiset
  • Muistotilaisuudet
  • Kokoukset ja luentotilaisuudet
  • Tanssikurssit
  • Näyttelyt ja messut
  • Kirpputorit

Tilaa on mahdollista vuokrata lyhytkestoisesti tuntiveloituksella tai kokonaisiksi päiviksi/viikonlopuksi pakettitarjoushintaan.

Tila koostuu eteisestä, kahvio-keittiötilasta ja varsinaisesta juhlasalista. Juhlasali on kooltaan 11m X 11m ja salin päädyssä on korotettu esiintymislava. Tilaa on peruskorjattu sisältä vuosina 2009 - 2014. Lattiamateriaaleina eteisessä, keittiössä ja kahviossa on tumma kivilattia ja varsinaisessa juhlasalissa lakattu saarniparketti. Tiloissa on hillitty valko-harmaasävyinen värimaailma, sekä ilmastointi. Tarkan varusteluettelon saat täältä

Asiakkaan käytössä on erilaisia pöytiä ja tuolit 100 hengelle. Salissa on äänentoistojärjestelmä musiikin soittamiseen ja puheiden pitämistä varten niihin kuuluu myös mikrofoni. Eteisessä on naulakkotilaa sekä naisten ja miesten WC:t.

Vuokra-ajat

  • arkisin (maanantaista torstaihin) kello 9:00 - 23:00
  • viikonloppuisin (perjantaista sunnuntaihin) kello 9:00 - 24:00

Vuokrauksen alkamis- ja päättymisaika sovittavissa. Päättymisaika ei kuitenkaan voi olla yllä mainittuja aikoja myöhäisempi.

Vuokraustiedustelut puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Juhlasalin alustava varauskalenteri

Aloita uusi mielenkiintoinen harrastus

Malmin VPK:n hälytysosasto hakee uusia jäseniä ja haluaa sinut tehokkaaseen tiiminsä. Saat ilmaista opetusta ja opit mittaamattoman arvokkaita käytännön pelastustaitoja todellisissa tilanteissa. Ota yhteyttä ja liity meidän lämminhenkiseen perheeseemme! 

Sinä 18-45-vuotias, joka olet:

– Normaalikuntoinen
– Kiinnostunut palokunta-alasta ja taidoista
– Sinulla ei ole ahtaan- tai korkeanpaikan kammoa

Jos kiinnostuit tai sinulla on kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä hälytysosaston johtajaan tai tule maanantaina palokunnalle kello 17:30. Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.