Juhlasali/Banquet hall

Palokunnan talossa on juhlasali, jota on mahdollista vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Sali mukautuu hyvin asiakkaiden tarpeiden mukaan niin pieniin, kuin suurempiinkin juhliin ja tapahtumiin. Juhlasalimme sijaitsee erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä, Malmin juna-asemalle on n. 400 metriä.

Tilaa on mahdollista vuokrata lyhytkestoisesti tuntiveloituksella tai kokonaisiksi päiviksi/viikonlopuksi pakettitarjoushintaan.

Tila koostuu eteisestä, kahvio-keittiötilasta ja varsinaisesta juhlasalista. Juhlasali on kooltaan 11m X 11m ja salissa on näyttämö. Tilaa on peruskorjattu sisältä vuosina 2009 - 2014. Tarkan varusteluettelon saat täältä, linkki kuvagalleriaan täällä.

Asiakkaan käytössä on erilaisia pöytiä ja tuolit n. 100 hengelle. Salissa on äänentoistojärjestelmä musiikin soittamiseen ja puheiden pitämistä varten niihin kuuluu myös (langallinen) mikrofoni. Eteisessä on naulakkotilaa sekä naisten ja miesten WC:t. Kiinteistön pihassa on pysäköintitilaa n. 20 autolle. Pysäköintiin palokunnan pihaan tarvitaan pysäköintilupa, joita saat vuokrauksen yhteydessä.

Vuokra-ajat

  • sunnuntai - torstai klo 9.00 - 23.00
  • perjantai - lauantai klo 9.00 - 24.00

Huomioithan vuokra-ajassa myös järjestelyyn ja siivoukseen kuluvan ajan. Hiljaisuus su - to klo 22.00 ja pe - la klo 23.00.

Vuokralainen huolehtii siivouksesta itse, siivousvälineet sisältyvät vuokrahintaan. Voit myös pyytää tarjousta maksullisesta siivouspalvelusta.

Vuokraus- ja hintatiedustelut sähköpostitse juhlasali@malminvpk.fi
Kerrothan sähköpostissa valmiiksi, millaisesta tilaisuudesta on kysymys.

-----------------------------------------------------------------------------

INFORMATION AVAILABLE IN ENGLISH HERE 

-----------------------------------------------------------------------------

 

Juhlasalin alustava varauskalenteri /
Preliminary booking calender for the Banquet hall

Aloita uusi mielenkiintoinen harrastus

Malmin VPK:n hälytysosasto hakee uusia jäseniä ja haluaa sinut tehokkaaseen tiiminsä. Saat ilmaista opetusta ja opit mittaamattoman arvokkaita käytännön pelastustaitoja todellisissa tilanteissa. Ota yhteyttä ja liity meidän lämminhenkiseen perheeseemme! 

Sinä 18-45-vuotias, joka olet:

– Normaalikuntoinen
– Kiinnostunut palokunta-alasta ja taidoista
– Sinulla ei ole ahtaan- tai korkeanpaikan kammoa

Jos kiinnostuit tai sinulla on kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä hälytysosaston johtajaan tai tule maanantaina palokunnalle kello 17:30. Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.