Toimintamme

Malmin VPK on perustettu vuonna 1909. Alkuvuosinaan palokunta vastasi kaikesta palontorjunnasta ja sammutustyöstä Malmin alueella. Palokunnan ensimmäinen kalustovaja sijaitsi samassa paikassa kuin VPK:n talo nykyään.

Tänä päivänä olemme aktiivinen yhdistys, joka mahdollistaa eri ikäisille nuorille, miehille ja naisille mielenkiintoisen harrastuksen yleisen turvallisuuden edistämisen ja kehittämisen parissa. Toimintamme perustuu tarjoamimme palveluiden lisäksi osastoihin jaettuihin tehtäviin ja toimintoihin. Tutustu harrastusmahdollisuuksiin tarkemmin osastojen omilla sivuilla.

Osastot

Hälytysosasto

Malmin VPK toimii operatiivisella puolella pelastuslaitoksen alaisena ja hälytetään sammutus-, pelastus- ja tukitehtäviin tarvittaessa.

Lue lisää hälytysosastosta

Naisosasto

Palokuntanaiset tukevat palokunnan toimintaa sekä edistävät myönteistä suhtautumista yleiseen turvallisuuteen liittyviin asioihin.

Lue lisää naisosastosta

Veteraaniosasto

Palokuntaveteraanit toimivat erilaisissa yhteistyöelimissä, sekä pitävät yllä palokunta-aatetta.

Lue lisää veteraaniosastosta

Aloita uusi mielenkiintoinen harrastus

Malmin VPK:n hälytysosasto hakee uusia jäseniä ja haluaa sinut tehokkaaseen tiiminsä. Saat ilmaista opetusta ja opit mittaamattoman arvokkaita käytännön pelastustaitoja todellisissa tilanteissa. Ota yhteyttä ja liity meidän lämminhenkiseen perheeseemme! 

Sinä 18-45-vuotias, joka olet:

– Normaalikuntoinen
– Kiinnostunut palokunta-alasta ja taidoista
– Sinulla ei ole ahtaan- tai korkeanpaikan kammoa

Jos kiinnostuit tai sinulla on kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä hälytysosaston johtajaan tai tule maanantaina palokunnalle kello 17:30. Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.