Hälytysosasto

Malmin VPK on sopimuspalokunta, joka on tehnyt sammutussopimuksen Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen kanssa. Malmin VPK hälytysosasto toimii operatiivisella puolella pelastuslaitoksen alaisena ja hälytetään sammutus-, pelastus- ja tukitehtäviin tarvittaessa. Olemme sitoutuneet saamaan hälytysyksikön liikkeelle viimeistään 30 minuutin kuluttua hälytyksestä. Suoritamme vuoroviikoillamme myös pelastuslaitoksen tukena eläinpelastustehtäviä.

Harrastus on ilmainen ja kaikki vaadittavat varusteet saat palokunnalta. Perehdytämme sinut sammutus-, pelastustekniikoihin ja ensiaputaitoihin viikoittaisissa harjoituksissa, jonka jälkeen Helsingin pelastusliitto ja pelastuslaitos kouluttavat sinua kurssimuotoisesti. Osallistuminen hälytystehtäviin edellyttää harjoituksissa, sekä kursseilla käymistä. Hälytysosasto suorittaa myös erilaisia toiminnalle sopivia työsuoritteita.

Jos olet normaalikuntoinen, kiinnostunut palokunta-alasta ja taidoista, ota rohkeasti yhteyttä lomakkeen kautta tai suoraan hälytysosaston johtajaan puhelimella tai sähköpostilla.

Osastot

Hälytysosasto

Malmin VPK toimii operatiivisella puolella pelastuslaitoksen alaisena ja hälytetään sammutus-, pelastus- ja tukitehtäviin tarvittaessa.

Lue lisää hälytysosastosta

Naisosasto

Palokuntanaiset tukevat palokunnan toimintaa sekä edistävät myönteistä suhtautumista yleiseen turvallisuuteen liittyviin asioihin.

Lue lisää naisosastosta

Veteraaniosasto

Palokuntaveteraanit toimivat erilaisissa yhteistyöelimissä, sekä pitävät yllä palokunta-aatetta.

Lue lisää veteraaniosastosta

Aloita uusi mielenkiintoinen harrastus

Malmin VPK:n hälytysosasto hakee uusia jäseniä ja haluaa sinut tehokkaaseen tiiminsä. Saat ilmaista opetusta ja opit mittaamattoman arvokkaita käytännön pelastustaitoja todellisissa tilanteissa. Ota yhteyttä ja liity meidän lämminhenkiseen perheeseemme! 

Sinä 18-45-vuotias, joka olet:

– Normaalikuntoinen
– Kiinnostunut palokunta-alasta ja taidoista
– Sinulla ei ole ahtaan- tai korkeanpaikan kammoa

Jos kiinnostuit tai sinulla on kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä hälytysosaston johtajaan tai tule maanantaina palokunnalle kello 17:30. Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.