Tukiosasto

Tukiosasto toimii ja tukee kokonaisvaltaisesti Malmin VPK:n eri osastojen toimintaa monimuotoisissa eri tehtävissä. Osaston tavoitteena on tarjota mielenkiintoinen harrastusmahdollisuus kaikille kansalaisille, ja vaikka operatiivinen toiminta ei kiinnostakaan tai ole mahdollista, voi tukiosastoon liittyä kuka vaan, saada hyviä kavereita ja kouluttautua moniin taitoihin, joista hyötyä myös "siviili"-puolella. Mukaan pääset ottamalla yhteyttä tukiosaston johtajaan, tai tulemaan Malmin VPK:lle tiistaisin kello 18:00.

Toimintasuunnitelman mukaiset tehtävät:

  • Tuetaan Malmin VPK:n ja eri osastojen toimintaa kokonaisvaltaisesti
  • Valmistetaan halukkaita ja aktiivisia jäseniä hälytysosaston vaatimuksiin
  • Perehdytetään uudet toimintaan mukaan tulevat henkilöt hälytysosaston perusvaatimusten mukaisesti

 

Osastot

Hälytysosasto

Malmin VPK toimii operatiivisella puolella pelastuslaitoksen alaisena ja hälytetään sammutus-, pelastus- ja tukitehtäviin tarvittaessa.

Lue lisää hälytysosastosta

Naisosasto

Palokuntanaiset tukevat palokunnan toimintaa sekä edistävät myönteistä suhtautumista yleiseen turvallisuuteen liittyviin asioihin.

Lue lisää naisosastosta

Veteraaniosasto

Palokuntaveteraanit toimivat erilaisissa yhteistyöelimissä, sekä pitävät yllä palokunta-aatetta.

Lue lisää veteraaniosastosta

Aloita uusi mielenkiintoinen harrastus

Malmin VPK:n hälytysosasto hakee uusia jäseniä ja haluaa sinut tehokkaaseen tiiminsä. Saat ilmaista opetusta ja opit mittaamattoman arvokkaita käytännön pelastustaitoja todellisissa tilanteissa. Ota yhteyttä ja liity meidän lämminhenkiseen perheeseemme! 

Sinä 18-45-vuotias, joka olet:

– Normaalikuntoinen
– Kiinnostunut palokunta-alasta ja taidoista
– Sinulla ei ole ahtaan- tai korkeanpaikan kammoa

Jos kiinnostuit tai sinulla on kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä hälytysosaston johtajaan tai tule maanantaina palokunnalle kello 17:30. Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.